A színész és neje, Marsha Graces Williams 18 évi házasságukat "őszinte, együttműködő és békés" válással kívánják lezárni - írja a FemaleFirst. Ennek érdekében az anyagiaktól a közös gyerekeik felügyeletéig megvitatandó témákat már írásba is foglalták és benyújtották a San Francisco-i bírósághoz május 5-én. Ebben így fogalmaznak: "Mindenképp őszinteségre, együttműködésre és kölcsönös tiszteletre törekszünk az eljárás során, hogy ezzel biztosítani tudjuk a családunk jövőjét. Kötelezzük magunkat, hogy a törvényes eljárás során együttműködünk és minden lehetőséget megragadunk, hogy a problémáink megoldására mindkettőnk számára igazságos, egyenlő és pozitív megoldást találjunk".
 
A színész ezt Ellen DeGeneres showjában is elmondta: "A válás amúgy is felér egy fűnyíróval végrehajtott körülmetéléssel, de azt hiszem, fontos, hogy ez legalább szeretettel történjen". Múlt hónapban Zelda nevű lánya úgy fogalmazott, Cody nevű öccsével nem érte őket váratlanul szüleik válása: "Nem mondhatnám, hogy totális meglepetés volt. Sose egyszerű lezárni valamit, de bennünk nincs keserűség: ettől még egy család vagyunk. Azt akarom, hogy a szüleim boldogok legyenek, és az elmúlt 18 évük erről szólt - ez sokkal több, mint más házasságban".

A színész neje márciusban adta be a válókeresetet, de a lapok később tudni vélték, ez a kibékíthetetlen ellentét valójában egy 28 éves festőnő.