Az Eurovíziós Dalfesztiválon induló - és e műfajban esélyesnek mondott - énekesnőről Jelena Karleusa szerb énekesnő azt állítja, hogy Candlelight című dalának videoklipjéhez a látványötleteket az ő klipjéből lopta. A helyi sztár vádjaira Csézy nem kívánt reagálni, klipje rendezője, Tóth Gergő pedig azt állítja, sose látta Karleusa klipjét, sőt korábban még csak nem is hallott az énekesnőről - írja a Blikk és a Bors.
Karleusa a már-már megdöbbentő hasonlóságot abban véli felfedezni, hogy mindkét klipben szerepel fröccsenő víz, futó fekete kutya, gomolygó füst és közeli az énekesnők arcáról.

Ez Csézy klipje, amit a rendező szerint már decemberben kitaláltak és jóváhagyattak az énekesnő kiadójával, a Magneotonnal: Kattintson, ha meg akarja nézni a szerb énekesnő januárban forgatott klipjét is az összehasonlításért!
A Velvet olvasói egyébként már ismerhetik Jelena Karleusa nevét és a szóban forgó klipet: ez volt az, amivel pár hónapja a karlócai gimiben okozott műbalhét azzal, hogy egy szál fehérneműben tűnik fel a patinás intézmény falai közt.