horoszkóp

Egy izraeli pornóoldal arabok és zsidók közötti szexet javasol a konfliktuskezelésre

2008.05.24. 11:42

A 60-as évek egyik híres jelszavát, a "szeretkezz, ne háborúzz"-t tűzte zászlajára az az izraeli amatőr pornóhonlap, amely a zsidók és arabok közötti szexet javasolja a véget nem érő közel-keleti konfliktus megoldásaként. "Másról sem olvasunk az újságokban, mint háborúról, támadásokról, gyilkosságokról. Ha az emberek többet élnének nemi életet, kevesebbet gondolnának a háborúskodásra" - vélekedik Sai Malul 44 éves programozó informatikus, a honlap tulajdonosa. E cél érdekében a www.Parpar1.com izgató képsorokat tesz közzé közel-keleti születésű szereplőkkel, és a következő figyelemfelkeltő címekkel: "Tálib milícia", "Arab remegés", "Zsidó orgazmus", "Szex a hadseregben" és ezekben zsidók és arabok közös pornójelenetekben jelennek meg - adta hírül az MTI.

Buja jeleneteket láthatnak a fizetős oldal regisztrált látogatói (legfeljebb 15 percnyi előzetes látható ingyen) a sivatag homokdűnéi között, meztelen nők jelennek meg, olyan beduin kendővel az arcukon, amelyből csak a szemük látszik ki, zsidó lányok maszturbálnak Jordánia és Egyiptom határainak találkozásánál és más hasonló provokatív képek csigázzák a képzeletet és ösztönzik az "interkulturális szexet". Malul hangsúlyozza: profi felvételeket készítenek amatőr szereplőikről, és e filmekben a szex is valódi. "Nincs smink, nincs szilikon, olyan, mintha a szomszédodat látnád" - mondja a tulajdonos. Ennél is merészebb azonban az, hogy a képsorokon megjelennek a Szentföld nemzeti és vallási szimbólumai, a Dávid-csillagos izraeli zászlótól a jeruzsálemi al-Aksza mecsetig. Malul és társa, Avi Lévi 2001-ben vágott bele a pornóüzletbe, amely ma már napi 20-50 ezer látogatót jelent nekik.

Mindeddig azonban nem voltak izraeli lányok a pornófilmekben, mert nehéz volt erre kaphatókat találni. Jelenleg azonban már 80 lányból és 200 férfiból álló stábjuk van - ez utóbbiak meggyőzése sokkal egyszerűbb volt - így minden héten újabb filmeket tudnak feltenni a portálra. Azoknak, akik a hat évtizede tartó véres ellenségeskedés helyett "szép jeleneteket" akarnak látni, csupán 250 sékelt (50 eurót) kell fizetniük havonta. Malul szerint végső soron úgyis a szex számít, mert úgy véli: e téren mindenki egyenlő, etnikumtól és vallástól függetlenül.