horoszkóp

Amy Winehouse elkészült a James Bond-filmzenével

2008.05.25. 15:51
Amy Winehouse torkig van az új James Bond-film producereivel, akikkel korábban megállapodást kötött az új Bond-címdal zeneszerzésére és feléneklésére. Mint exkluzív interjújában a Daily Star on Sunday című brit bulvárlapnak elmondta, simán meg tudná tölteni az egész 115 millió fontos filmet a szerzeményeivel, sőt már kész is van a dalok megírásával, melyek közt "egy csomó jó darab is van". Winehouse barátai szerint a főcímdal egy a hatvanas évek Shirley Bassey-i stilusában előadott szóló.


Shirley Bassey a Goldfinger-filmdallal

A sztárt elhagyta saját producere, Mark Ronson, miközben Winehouse a filmzenén dolgozott, mert szerinte az eddig öt Grammy-díjat magáénak tudó énekesnő a kábítószerek miatt nem volt olyan állapotban, hogy zenét szerezzen. A Bond producerek ugyanezt úgy fogalmazzák meg, hogy "attól tartanak, hogy Winehouse zenéje elvonja majd a figyelmet a filmtől", bár a főszereplő Daniel Craig a 24 éves énekesnőnek drukkol a vitában. Most a Bond-film producereitől függ, maradnak-e Wino mellett, vagy tartanak attól, hogy reputációja árthat a filmnek.

Bár lazán nyilatkozik a témáról, nem kizárt, hogy a 24 éves énekesnőnek komoly szüksége lehet pénzre. Igaz, hogy vagyonát 10 millió fontra becsülik, a hétvégén mégis a London bohém Camden negyedében álló háza előtt szobrozó lesifotósoktól kölcsönzött 40 fontot, hogy leugorjon a közértbe.