Uri Gellernek nemsokára megjelenik egy könyve, amiben arról ír, hogy különleges - kanálhajlító - képességeinek köszönhetően az ágyban mindig boldoggá teszi a partnerét - tudtuk meg a Borsból. Uri Geller állítása szerint a hatodik érzékének köszönhetően képes arra, amire Mel Gibson a Mi kell a nőnek? című filmben, vagyis arra, hogy olvasson a nők gondolataiban. Geller szerint a nők megérzik, hogy különleges szexuális élményre számíthatnak, mert tömegesen igyekeznek bejutni a hálószóbájába.
Geller könyvének egyetlen pozitívuma, hogy a bevételeket beteg gyermekeket segítő alapítványoknak ajánlotta fel. Geller néhány bizarr mentalista, erotikus játékkal is készül könyvében. Például olyannal, hogy egy pár egymásnak háttal ül, és az egyik megpróbálja kitalálni, pontosabban a hatodik érzékének segítségével megmondja, hogy mit vett le a másik.
Geller ezt a játékot saját bevallása szerint alaposan letesztelte. A felesége előtt például két évig egy modellügynökségnél dolgozott, ahol a legtöbb nőn végigment a játékkal. Geller jóképűnek tartja magát, ezért nem okozott neki nehézséget a csajozás, aztán egy idő után már a lányok adták kézről-kézre, olyan híre lett. A nagy sikereknek ahhoz is köze lehet, hogy Geller saját bevallása szerint néha manipulálta a nőket, a már említett képességével.