Paul McCartney volt neje beleszeretett egy ötcsillagos tenerifei hotel gyerekekfelügyelőjébe, állítja a brit vasárnapi pletykalap, a News of the World. A spanyolországi nyaralás óta a 36 éves Jamie Walkert már látták a volt modell brightoni házában is. A 41 éves Heather, aki válása után 24 és fél millió fontot kapott a volt Beatle-től, állítólag abba szeretett bele, hogy sokáig figyelte, hogyan foglalkozik Walker kislányával, Beatrice-szel a gyerekmegőrzőben, és nem tudott neki ellenállni.

A 190 centis, izmos, fitneszmániásnak tartott Walker csak annyit mondott a News of the World riportereinek, hogy szigorúan tilos az ügyről beszélnie, de ha már kérdezik, akkor bizonyára úgyis mindent tudnak. A gyerekcsősz arra kérte az újságírókat, legyenek elnézőek vele. A férfi jelenleg 800 fontot (240 ezer forintot) keres havonta az Abama hotel szórakoztatásért felelős menedzsereként, éjszakánként pedig DJ-ként vállal állást. Mills egyik barátnője elmondta a lapnak, hogy Macca volt neje teljesen odavan a férfiért, aki remekül megérti magát a négy éves Beatrice-szel és gyengéd Mills-hez.

Két hónapja, amikor Sir Paul vitte nyaralni a gyereket és bemutatta neki barátnőjét, az amerikai milliomos Nancy Shevellt, az exnej állítólag dührohamot kapott. Egyelőre nincsenek hírek arról, hogyan fogadta McCartney a Mills új barátjáról szóló híreket.