Bálint Antóniát és Tornóczky Anitát is megfelelő intellektusúnak találták a MindenTanulás című szakképzést és felnőttképzést népszerűsítő tévésorozat alkotói, ezért - többek közt - ők is kampányolnak az egész életen át tartó tanulás fontossága mellett. Mellettük még Sütő Enikő, Kovács 'Kokó' István, Szily Nóra, Csomor Csilla és Boros Lajos lesznek a kampány arcai.

A Duna Televízióban vetített ismeretterjesztő sorozatot a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet hívta életre. Az ötletet a Mindentudás Egyetemének sikere adta, közölték az alkotók. A sorozat célja, hogy szórakoztatóan és közérthetően tájékoztasson arról, hogyan maradhat valaki versenyképes a munkaerőpiacon. A csaknem hatvan részes sorozatban szó esik a szakképzésről, a karriertervezésről, a megváltozott munkaképességűek és az alacsony végzettségűek oktatásáról, a hiányszakmákról, a személyre szabott tanácsadási gyakorlatról, de az európai és hazai pályázati lehetőségekről is hallhatnak az érdeklődők.

Jelenleg arról folynak a tárgyalások, hogy a Magyar Televízióban is bemutatják a sorozatot. Addig is, amíg nem születik meg a megállapodás a két csatorna között, bárki letöltheti az internetről is a tudományos előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket a mindentanulas.hu weboldalról.