A Hell (Pokol) Pizza új-zélandi pizzaláncnak adta el a lelkét egy új-zélandi férfi. A 24 éves Walter Scott korábban az interneten is próbálkozott a szokatlan üzlettel, de az árverésre vállalkozó aukciós honlap később visszakozott, mivel többen panaszkodtak az ötlet ízléstelenségére.

„Nem láthatom, nem érinthetem vagy érezhetem, de eladhatom, azé lesz, aki a legtöbbet kínálja”, közölte Scott. Az árverés iránt több mint 32 ezren érdeklődtek és több mint 100 licit érkezett, mielőtt lefújták, írja az MTI.
Miután a honlapról levették az internetről a szokatlan ajánlatot, jelentkezett a Hell Pizza, és 3800 (565 ezer forintot) dollárt ajánlott fel a lélekért. „A lélek a Hellé, ennél jobb helye nem is lehetne”, mondta el Rachael Allison, a „pokolbéli pizzalánc” marketing menedzsere, aki pénteken utazik el Scott szülővárosába, Wanganuiba "a lélekért, vagy legalábbis a tulajdonlást bizonyító okiratért", amely a cég aucklandi székházát, illetve a cég internetes honlapját ékesíti majd. „A virtuális világba helyezve szeretnénk halhatatlanná tenni a lelkét”, mondta a menedzser.