San Francisco lakosai vélhetően nem rajonganak a jelenlegi elnökért, legalábbis erre utal, hogy - távozása után - egy szennyvízüzemet kívánnak elnevezni róla. A helyi Elnöki Emlékhely-bizottság több mint 12 000 aláírást gyűjtött ahhoz a petícióhoz, amelyben arra kérik fel a San Francisco Választási Bizottságot, hogy az "Oceanside Water Pollution Control" vízművet a jelenlegi amerikai elnökről nevezzék el és az ügyről a novemberi elnökválasztásokon lehessen szavazni. Ha legalább 7168 szignó érvényesnek bizonyul, akkor kötelező lesz megkérdezni, hogy a vízerőmű új neve valóban "George Bush Sewage Plant" legyen-e.

A petíció szervezője, Brian McConnell szerint "Bush elnök után 10-20 évig takarítani fogunk. A szennyvízkezelési üzem munkája az összetakarítás, így szerintünk illik hozzá az elnevezés" - tette hozzá a szervező.

A Republikánus Párt szerint ez az ötlet "bűzlik" és azt ígéri, hogy harcolni fog a petíció ellen. A párt egykori kaliforniai szóvivője azt mondta, hogy ez az egész egy "borzasztó ötlet". "Nem véletlenül tartják San Franciscót az őrültek városának"- jelentette ki a politikus.