A skót származású színész kijelentette, hogy fia egyetlen fillért sem fog kapni 85 millió fontos (26,4 milliárd forint) vagyonából, írja a Daily Mail. Sean Connery állítólag azért döntött így, mert annak idején neki is a saját erejéből kellett elérnie mindent és azt szeretné, ha fia, Jason Connery is önállóan lenne sikeres.
Connery önéletrajzi könyve jövő hónapban jelenik meg „Being a Scot” címmel (Skótnak lenni), melyben részletesen leírja, hogy milyen út vezetett a sikerig. A színész édesanyja takarítónőként, édesapja pedig sofőrként dolgozott, egy két szobás házban laktak, ahol még fürdőszoba sem volt. Connery 14 éves korától folyamatosan dolgozott, mielőtt megkapta volna az első James Bond film főszerepét 1962-ben, dolgozott teherautósofőrként, fizikai munkásként, és tejesemberként is.
Egyébként nem ő az egyetlen, aki kizárta végrendeletéből gyerekét. Bill Gates, Barron Hilton (Paris Hilton nagyapja) és Nigella Lawson is közölte gyerekeikkel, hogyha meghalnak, semmit sem hagynak rájuk.