Kate Moss teljesen szexőrült, mondta el a brit Daily Star című bulvárlap pénteki internetes kiadásának Tony Sansom, akit Pete Doherty, a modell volt barátja kért fel idén tavasszal egy együtt letöltött börtönbüntetés alkalmával, hogy vesse papírra életét.
A Wormwood Scrubs-i börtönben a 29 éves zenész szerződést is írt kettejük jogviszonyáról, arra az esetre, ha nyomtatásban megjelenne a "Kate tányéron" (Kate on a Plate) című könyv. A Babyshambles énekese cellatársának beszámolt szexuális élete legapróbb részleteiről is. Mint Doherty elmondta, egyszer még egy londoni áruház vécéjében is rajtakapták őt a modellel a biztonsági őrök és kidobták őket.
A zenész állítólag többször is próbált kilépni a kapcsolatból, mert teljesen "lehasználódott", nem tudott lépést tartani Moss "étvágyával". Doherty rendszeresen bemutatta barátnője leveleit cellatársainak, és nem mutatott közel sem olyan heves érzelmeket, mint Kate.
Sansom szerint pontosan flegma hozzáállása miatt ragaszkodott a 34 éves modell annyira Dohertyhez, aki bár szerette a nőt, nem volt hajlandó "összetörni magát" érte. Az elsősorban kábítószeres problémáiról ismert zenész apjára is gyakran panaszkodott, mivel szerinte az őrnagy keménysége miatt nyúlt a drogokhoz.(FH)