Paul McCartney állítólag lánya, Stella McCartney engedélyét kérte, hogy elvehesse legújabb szerelmét, egy amerikai milliomos hölgyet, tudta meg a News of the World. Stella McCartney a lap információja szerint áldását adta Sir Paul frigyére, nem úgy mint néhány éve Heather Mills esetében, aki komoly válságot okozott az apa és lánya között.
Most az ötletre a divattervező állítólag viccesen azt felelte, "miért ne, ő legalább anyagilag független." A zenész már néhány héttel volt modell feleségétől történt válása után Nancy Shevell-lel vakációzott egy karib-tengeri magánszigeten. A pár a közös nyaralás alatt sokat biciklizett és gyakran körbeevezte -az Antigua partjai mentén fekvő- Jumby Bay szigetét. A múlt héten pedig a legendás amerikai 66-os utat járták be.
A nő McCartney 1998-ban mellrákban elhunyt felesége, Linda barátnője volt, és a betegség hozta közel őket egymáshoz. Nancy is rákos volt, de őt sikerült kikezelni. A 47 éves republikánus párti hölggyel már korábban is többször kapcsolatba hozták a zenészt. Utoljára tavaly novemberben jelentek meg róluk képek az amerikai lapokban, amikor is New Yorkban csókolózáson kapták őket. A gyors házasságnak azonban még van egy akadálya: Nancy egyelőre nem vált még el különélő férjétől, a módos ügyvéd Bruce Blakeman-től. (FH)