Két héttel később tartja a szombatra tervezett 50. születésnapi partiját Madonna, mert kifordult a bokája, tudta meg a brit Daily Mirror című brit bulvárlap internetes kiadása. A sztárt New Yorkban kapták lencsevégre bekötözött bal lábbal a fotósok.
Az énekesnő pazar partit szervez 50 vendég részvételével Wiltshire-i birtokán. Férje, a 39 éves Guy Ritchie hagyományos brit témájú összejövetelt szeretne, amelyre már hordószám rendelt sört is. A talpalávalót egy népi együttes húzza majd a család régi barátainak, akik között jelen lesz Gwyneth Paltrow, Stella McCartney, Sting és Trudie Styler is.
Madonna a mulatságra meghívott néhány tisztviselőt is Malawi-ból, akik segítettek legkisebb gyermeke, David Banda adoptálásában. A kisebb hétvégi balesettől eltekintve Madge a partiszervezés mellett kénytelen a Sticky and Sweet című turnéra is próbálni, és mivel az nem tűr halasztást, a bulit valószínűleg a koncertsorozat háromnapos szünetében, augusztus végén tartja majd.
Az ünnepre Ritchie állítólag a titkozatos brit graffiti művész Banksy-vel kivánja megfestetni neje portréját. A meglepetés becslések szerint akár 1 millió fontba (csaknem 300 millió forintba) is kerülhet. (FH)