A színész most árulta el, hogy fia júliusi születésekor megtartották a placentát, ő pedig úgy tervezi, egy gyümölcsöskertben fogja elásni, hogy megtermékenyítse a földet, mert ez egy szép, ősi szertartás, amit sok régi kultúra is követ - mesélte a CNN-en Dr. Sanjay Gupta orvosi műsorában.

"Remélem, sok csodás gyümölcsöt eredményez majd. Amikor Ausztráliában voltam, láttam ott egy placenta-fát a folyóparton, és a helyi törzsek az összes újszülött placentáját annak a tövébe ásták el. Az volt a legnagyobb, legerősebb, legegészségesebb fa mind közül" - mondta el az adásban.

A színész - aki fia, Levi születésekor végig brazil kongán játszott, és már mini szörfösruhát is csináltatott a párhetes csecsemőnek - a gyereknevelést is egyéni felfogásban végzi. Annak jegyében, hogy minél hamarabb bevonják a csecsemőt a saját életükbe, mindenhová viszik magukkal - akár még egy John Mellencamp-koncertre is. "Nálunk nincs olyan, hogy 'csss, Levi alszik!'. Nem. Szokjon csak hozzá a környezethez. Jöjjön velünk. Engem is így neveltek" - érvel a határozott elképzelésű apa.


Levi McConaughey nem Halász Juditon nő fel