Mivel Michael Lohan nem kap már nyilvánosságot a semmiből előkerült lánya révén, ezért ismét a jól bevált módszerhez folyamodik, vagyis Lindsay Lohan életéről mondja el véleményét. Nemrégiben azt a hírt kezdte el terjeszteni, hogy lánya ismét iszik, és mindezt barátnője, Samantha Ronson miatt teszi.
Nem sokkal ezután felröppent egy hír, miszerint a Ronson lány könyvben fog mesélni viharos kapcsolatáról Lohannal, amit persze nem hagyhatott szó nélkül Lohan apuka sem, írja a FemaleFirst. „Samantha kihasználja a lányomat. Az emberek korábban nem is tudták ki az a Samantha Ronson, egészen addig, amíg nem találkozott Lindsay-vel. Csak egy egyszerű Los Angeles-i DJ volt. Most meg könyvet akar írni?”, háborgott Michael Lohan.
Ezek után már Samantha Ronson sem hagyhatta annyiban barátnője apjának kirohanásait, ezért MySpace oldalán osztotta meg a gondolatait a nagyérdeművel. Ronson leírta, hogy ő egyáltalán nem használja ki Lindsay Lohant és ő mindig ott lesz számára. Valamint nem ő az oka annak, hogy nincs kapcsolatban apa és lánya, és arról sem tehet, hogy Lohan jobban szereti őt, mint az apját. Majd megjegyezte, hogy esze ágában sincs könyvet írni, viszont már alig várja Michael Lohanét, aki úgyis csak a pénzre hajt.
Ezek után már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy tulajdonképpen Lindsay Lohan mit gondol erről az egészről.