Felvette a munkát egy londoni népkonyhán Naomi Campbell, akit 200 óra közmunkára ítéltek, amiért rendőrökre támadt még júniusban. A lobbanékony természetű szupermodell a The Daily Mirror szerdai tudósítása szerint tíz percet késett a munkából és nem is mosogatásra, hanem irodai munkára osztották be. Hasonló cipőben járó munkatársai mindezt rosszallással fogadtak. "Úgy bánnak vele, mint egy hercegnővel" - mondta a Whitechapel Mission egy ugyancsak közmunkára ítélt dolgozója.
A júniusi incidens a londoni Heathrow repülőtér új terminálján történt, amelyet éppen akkor nyitottak meg. A poggyászkezelő rendszer azonnal összeomlott, csomagok ezrei vesztek el, köztük Campbell egy bőröndje. A 38 éves híresség már a repülőgépen sem igen bírt magával, agresszívan viselkedett a személyzettel, a reptéren pedig az elveszett csomag miatt olyan dührohamot kapott, hogy bilincsbe verve kellett elvezetni.
A brit modell legendásan nem tudja kezelni indulatait, és nem először kerül szembe emiatt a törvénnyel. Tavaly például New Yorkban mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját. Az asszonynak négy öltéssel kellett összevarrni a fejét, Campbellt pedig öt nap közmunkára ítélték és kötelezték, hogy vegyen részt egy dühfékentartó kurzuson, amelyen a jelek szerint nem tanult eleget.