Moszkvában forgatott a Baywatch tévésorozatban ismertté vált Pamela Anderson: egy metálzenész fővárosi képviselő együttesének új klipjében alakítja a főszerepet.
A szexszimbólumot Andrej Kovaljov, a moszkvai városi tanács - melynek neve a parlamenthez hasonlóan szintén duma - egy képviselője hívta meg.


Kovaljov kétségtelenül az orosz közélet egyik legkülönösebb szereplője. A képviselőség mellett a Piligrim Heavy metál együttes vezetője, és a banda az ő hazafias tartalmú verseire írt számokat ad elő - az egyik legutóbbi lemez a Dicsőség Oroszországnak címet viseli. Emellett Kovaljov szenvedélyes motorkerékpáros és időnként műsorokat vezet különféle rádió- és tévéadókon.

Pamela Anderson közreműködésével A motorok bőgése című számhoz készül klip. Rövid tartalma: a széplány férjhez menne egy öreg, gazdag férfihoz, aki még az esküvőn is folyton ügyeket intéz és vásárol, egyebek között egy értékes Fabergé tojást. Akkor is cseng a mobilja, amikor az igent kellene kimondania, s a könnyekkel küzdő menyasszony hátranézve meglátja a hőst - Kovaljovot -, aki előzőleg motoros barátaival érkezett a templomhoz. A lány rámosolyog, majd kiszalad a templomból. Felbőgnek a motorok, találkozik a hős és a lány, az utóbbi azonban nem Kovaljov motorjára ül, hanem felpattan egy idegen járgányra, s egyedül elhajt. A vőlegény testőrei utóbb konstatálják, hogy eltűnt a dollármilliókat érő Fabergé tojás.

Anderson a hírek szerint az esküvői ruhát maga hozta, csak fátyolt választott hozzá Moszkvában. Sztárallűrökről szó sem esett, csak annyit kért, hogy a forgatás helyszínén legyen szusi és sok ásványvíz egy drága fajtából. Az ezen kívül felkínált méregdrága pezsgőhöz hozzá sem nyúlt, és rendkívül alázatosan játszotta el az esküvői jelenetet több tucatszor, mire végre a rendező elégedett volt. A kemény munka után a sztár az egyik előkelő moszkvai klubban pihente ki magát, majd másnap reggel elutazott; nem ismert, mennyi tiszteletdíjat kért a fellépésért. (FH)