Olimpikonok, színészek, zenészek és tévés műsorvezetők vállalták ebben az évben is, hogy a Moziünnep idején jegyszedőnek állnak. Szeptember 25-e és 28-a között többek között, Kamarás Iván, Cseh László, Barta Nóra és Farkasházi Réka, valamint az Animal Cannibals tagjai ellenőrzi majd a jegyeket néhány budapesti moziban.
Kamarás Iván, a Moziünnep már-már örökös nagykövete idén is szívesen vállalta el ezt a feladatot, a színész szeptember 25-én várja a nézőket a Cinema City Arénában. Cseh László másodszor szegődik el jegyszedőnek, vele szeptember 25-én és 27-én is találkozhatnak a mozilátogatók a Cinema City Arénában. Barta Nóra műugró Farkasházi Rékával vállalt közös jegyszedést szeptember 26-án a Sugár moziban. Az Animal Cannibals pedig szeptember 25-én őrzi a bejáratot a Corvin Filmpalotában.
Szeptember 26-án Horváth Éva és Kembe Sorel szednek jegyet a Cinema City Arénában. Ugyanazon a napon a Corvinban a Barátok közt néhány szereplőjével találkozhat a közönség, szeptember 28-án pedig Szily Nóra és István Dani engedi be a nézőket az Aréna Plázában. (FH)