Hudson, aki gyakorlatilag még mindig együtt él exférjével, Chris Robinsonnal, nehezen viseli, hogy a lakásban állandóan rappel 4 éves fia, Ryder. “Ez nagyon mulatságos, mert ugyan én szeretem a rapet, de nem igazán ez az, amit Chris és én szívesen hallgatnánk a házban. A gyerekem viszont imádja. Jól érzi magát tőle.”

A színésznő úgy nyilatkozott az USmagazine-nak, hogy valójában mindig attól félt, a filmek miatt majd nem lesz képes anyaként megállni a helyét. “Szerencsés vagyok, mert két film között minden időmet a fiamnak szentelhetem” – nyilatkozta Hudson. “Ez teszi könnyebbé azokat a napokat, amikor 18 órát dolgozom és rosszul érzem magam, mert nem vagyok otthon a fiammal, mint egy normális édesanya.”

Kate Hudsonnak egyébként a többszörös Tur de France-nyertessel, Lance Armstronggal is volt kapcsolata, de állítása szerint azért nem tartozik a skalpgyűjtő nők közé. “Azt hiszem, kb. 2,5 éve randizom már, de eddig összesen nagyjából három férfival jártam” – nyilatkozta a színésznő. A randisorozatba valahogy mindig becsúszik exférje is, akivel még csókolózni is látták, miután szakított Armstronggal.