Nem sokáig siratta tönkrement házasságát az Edda frontemberének felesége. Az Esti Frizbi felvételén a tizennégy kilótól megszabadult Pataky Bea bevallotta, hogy amióta különváltak útjaik Attilával, már volt férfival.

"Mondhatjuk, hogy alakulóban van a kapcsolat, de még nem nevezhetõ komolynak. Épp ezért titkos az illetõ kiléte. A fiamnak, Acsának még nem mutattam be, de nehéz is lenne, mert még nem tudja, hogy már nem vagyunk együtt az apjával."

A nõ ugyanis úgy véli, hogy nem szabad a gyerekben azzal törést okozni azzal, hogy elmagyarázzák neki, mi történt, ezért úgy próbálják alakítani az életüket, hogy Acsának ne tûnjön fel semmi. Ez pedig annyira nem is nehéz, hiszen az énekes turnéidõszakban is alig volt otthon.

Pataky Attila - aki ezidáig mit sem tudott az új fejleményekrõl - megnyugodott, hogy válófélben lévõ felesége végre bepasizott, igazságtalannak tartotta volna, ha pont õ nem találja meg a párját. A Borsnak elmesélte, hogy Beát csodálatos nõnek tartja, és reméli, hogy megtalálja a boldogságot az új férfi mellett. Mindeközben természetesen számára is Acsa a legfontosabb. A Napi Ásznak adott interjúban pedig úgy fogalmazott, hogy a puding próbája az evés, ezért helyesnek tartja, hogy elõször csak ismerkednek, mielõtt közelebb kerülnének egymáshoz, annak pedig örül, hogy most már más is megtapasztalhatja azt a csodát, amire az exneje képes.