Madonna-lázban ég Montenegró: a balkáni országban csütörtökön lép fel az amerikai énekesnő. A szervezők szerint már csak pár száz jegy kapható a show-ra. A helyi sajtójelentések szerint minden készen áll a sztár érkezésére.

A szervezők ugyan csak későn szembesültek azzal, hogy Madonna csakis kóser, azaz a zsidó vallási előírásoknak megfelelő ételt eszik, de ezt a problémát is megoldották: a szerb fővárosból, Belgrádból érkezik egy rabbi, hogy elvégezze a kóser-vágást, és felügyelje az étkek elkészítését. Iszak Asziel vasárnap érkezik Montenegróba. A belgrádi rabbi az egyetlen olyan személy a térségben, aki hivatalosan is elvégezheti a kóser-vágást - adta hírül a Vijesti című podgoricai lap.

Az énekesnő a tervek szerint szerdán érkezik Montenegróba. Luxushoteljából a koncert helyszínére helikopter viszi majd. Korábban szóba került, hogy limuzinnal vagy jachttal viszik Madonnát a Budva melletti Jaz-strandra. A szervezők már csak az időjárástól tartanak, nehogy essen az eső.



A sztár Bécsből érkezik a balkáni országba. Montenegróból Görögországba repül. Az athéni lesz az utolsó európai föllépése. Októbertől ugyanis az Egyesült Államokban, Kanadában, majd pedig Dél-Amerikában koncertezik.