A Mercedes-Benz új modelljének párizsi bemutatójára az új-zélandi The Trons nevű robotzenekart hívta meg fellépőként – írja a Stuff.co.nz. Greg Locke eredetileg saját kedvtelésből, használt fénymásológép- és számítógépalkatrészekből építette a robotzenekart, akik azonban a YouTube-on valódi sztárrá váltak: már túllépték az egymilliós letöltést. Az autógyár is innen vette az ötletet, hogy a Párizsi Autóshow-ra őket hívják meg. 

„Ez az egész kezd valami eszelős dologgá válni, de hajrá, lássuk, mi sül ki belőle” – nyilatkozta Locke, aki a YouTube-klipnek köszönhetően kénytelen volt MySpace-oldalt is csinálni robotzenekarának, majd koncertezni is kezdett velük. A masszív rajongótábor szerint Ham, Wiggy, Swamp és a félkarú dobos, Fifi bármikor jobbak, mint például az elbonósodó Coldplay, robotnőnek öltözött rajongók formájában már grupijaik is vannak, és már a Wikipedia is megemlékezik róluk.

Locke az autókiállításos koncerttől se félti a fiúkat: „Igazán jó koncerteket adtak már, jól bírják, sose fáradnak el, és eddig csak egyetlen motort kellett kicserélnem az egyik gitárosomban. És megnyugtató a tudat, hogy a Mercedes vezérkara előtt se lesz lámpalázuk".



Tuti playbackről énekel