A ZDF német televízió élő adásában adta elő szombaton este egyik új dalát Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök felesége, majd a párbeszédekkel tarkított showműsorban kifejtette, hogy "a politika keményebb, mint a zene, az egy nehéz dolog".

A Wetten, dass.... - Fogadjunk, hogy... - az egyik legnézettebb a német televíziós műsor. A manökenből lett énekesnő, Nicolas Sarkozy harmadik felesége angolul beszélt a nürnbergi stúdióban, szavait szinkrontolmács fordította németre. Carla elmondta, hogy csodálatot érez a politikusok iránt, "akik olyan emberek, mint mi vagyunk, és a többiekért cselekszenek". Bruni előzőleg az Eiffel-torony sziluettjével és virágvázákkal díszített színpadon gitárkísérettel adta elő L,Amoureuse - A szerelmes nő - című számát, amelynek szövegében ez a mondat is hallható: "Én vagyok a szerelmes nő, a te szerelmesed."

A műsort vezető Thomas Gottschalk kérdéseire felelve Carla Bruni kijelentette: "Semmi nem hiányzik abból, ami korábbi életem része volt. Többé nincs jogom ahhoz, hogy nagyon kihívó legyek, de ezt nem is akarom." Amikor azt kérdezték a francia Premiere Dame-tól, hogy mit vitt magával, amikor beköltözött az Elysée-palotába, így válaszolt: "A gitáromat, a könyveimet és magamat." Carla Bruni ezekben a hetekben Mintha mi sem történt volna (Comme si de rien n'était) című lemezét népszerűsíti Európában, szeptemberben a BBC egyik variétéműsorában lépett fel a francia elnök felesége.