Eddie Van Halen eljegyezte barátnőjét, Janie Liszewskit. – olvasható a PEOPLE oldalán. Az 53 éves Van Halen augusztus 4-én vetette fel a házasság ötletét párjának, a 38 éves Liszewskinak, akivel éppen Hawaii-on vakációztak.

A rocker és kedvese, éppen a Tiffany Hotel egyik legelegánsabb lakosztályában vacsoráztak, amikor Van Halen feltette a kérdést. – mondta egy közeli barátjuk. A pár az esküvőt jövő év júniusára tervezi. „Nagyon boldogok és egészen úgy festenek, hogy életük végéig együtt maradnak. Nagyon sok időt szentelnek egymásnak és pozitív gondolkodásra ösztönzik a többi embert.”

Eddie Van Halennek előző házasságából már született egy fia, aki most már 17 éves és Wolfgangnak hívják. A zenész még 1999-ben egy csípőműtéten esett át, majd rákellenes kezelésen vett részt, mert állítólag nyelvrákban szenvedett. Egyes források szerint a zenész nyelvének majdnem egyharmadát eltávolították, mégis a mai napig dohányzik. Állítása szerint a cigarettának a rákhoz semmi köze nincs. 2002-ben bejelentette a teljes gyógyulását.