A színész, aki pár éve sikeresen szokott le alkoholfüggéséről, most elárulta, hogy 14 éves kora óta ivott, és a leszokás kis híján csak az utolsó utáni percben sikerült - írja a FemaleFirst.

"Nagyon kész voltam már. A leszokás eleje pedig még annál is nehezebb volt. De akkor már nem volt más választásom. Keménynek kellett lennem, mert már haldokoltam, és iszonyú küzdelmembe került, hogy elkerüljem a totális összeomlást. El voltam tévedve. Örülök, hogy képes voltam kitörni abból a körből, óriási szerencsém volt" - nyilatkozta.

Farrell ezzel a magánkívüli állapottal indokolja azt is, amikor három éve szexuális ajánlatot tett az akkor 70 éves Eileen Atkins színésznőnek, és azt állítja, ő azt akkor annyira komolyan is gondolta, hogy még az elutasítás után is tovább próbálkozott: "Hihetetlenül vonzó nő, teljesen megbabonázott. Később találkoztam még vele New Yorkban, és mondtam is neki: nekünk még egyszer eljön az időnk. Ez egy nem lezárt történet".

Farrell jelenleg, józanul már nem Atkins után koslat, tavaly óta Emma Forrest angol regényírónővel élnek boldogan és vásárolgatnak néha terhességi tesztet, majd azóta nagyon csöndben vannak.