Az Oscar-díjas Jennifer Hudson nővére, Julia Hudson hétéves fia elengedéséért könyörgött, miután pénteken anyját és bátyját lelőtték chicagói otthonukban, a gyermeket pedig vélhetően magával vitte a gyilkos. A fiatalasszony egy chicagói baptista imaházban szombaton a sajtón keresztül üzent az elkövetőnek. "Adja vissza a gyermekemet. Ez minden, amit kérek. Engedje őt el" - mondta könnyek között a 31 éves Julia Hudson, aki hiszi, hogy hétéves fia, Julian King életben van. A gyermek pénteken tűnt el a házból, ahol anyjával, nagyanyjával és nagybátyjával élt.

Az 59 éves nagymamát, Darnell Donersont mellbe, a 29 éves nagybácsit, Jason Hudsont fejbelőtték pénteken. Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Hudson azonosította a holttesteket pénteken.

A chicagói rendőrség szombaton az FBI segítségét kérte a gyermek nyomainak felkutatásához, arra az esetre, ha már kivitték volna az államból. A rendőrség egyelőre  gyanúsítottként kezeli William Balfourt, Julia Hudson férjét, akivel megromlott a házasságuk. A kisfiúnak azonban nem Balfoura vér szerinti apja. A Chicago Tribune úgy tudja, hogy a pár nemrég összetűzésbe került egymással, mert Balfour eladta neje autóját annak beleegyezése nélkül. A 27 éves férfit korábban már elítélték gyilkossági kísérletért és lopott motorbicikli birtoklásáért. 2006 májusában engedték ki a börtönből, és még most is próbaidőn van. A rendőrség még pénteken kikérdezte, de a fiúnak egyelőre nincs nyoma. (FH)