A pillanatnyilag épp hat gyermeket nevelő pár egy nyilatkozatkész ismerős szerint nem akar eljegyzéssel szórakozni, csak hirtelenjében eldöntik majd ha össze akarnak házasodni. A kedves ismerős az OK! magazint szórakoztatta ezzel: "Angelina mindig is játszadozott az ötlettel, hogy hozzámegy Bradhez. Mindig az ösztöneire hallgatott az élet, a szerelem és a család terén. És ahogy egyre nagyobbak a gyerekek és bővül a család, egyre egyszerűbben szeretnék ezt megejteni. Majd egy reggel felébrednek és tudják, hogy eljött az ideje".

A dologhoz hozzátartozik, hogy Pitt egy hasonlóképp nyilatkozatkész ismerőse a napokban épp azzal állt elő, hogy a színész az, aki ódzkodik az újabb esküvő gondolatától, mert miután olyan csúnyán befuccsolt a házassága Anistonnal, nem szeretné ismét átélni egy válás gyötrelmeit. "Ezzel tudja mindig kivágni magát Angelinánál: hogy még a lehetőségét is gyűlölné, hogy ilyesmi megint előfordulhasson".

Jolie maga továbbra is dodonai módon fogalmaz a témával kapcsolatban, a legközelebb akkor került hozzá, amikor pár hete a Today showban elmesélte: ha össze is házasodnak valaha, azt csak azért fogják, mert a gyerekeik állandóan arról faggatják őket, ha Shrek is feleségül vette Fionát, akkor ő miért nem megy hozzá Pitthez?