Azt állítja a reality szereplő Calum Best, hogy ő a felelős azért, mert Lindsay Lohan színésznő a saját neme felé fordult - írja a digital spy. Best egy rövid ideig volt Lindsay Lohan párja, de véleménye szerint a szakításuk volt az oka, hogy a színésznő végül egy nő ágyában kötött ki. Miután kapcsolatuk véget ért, a színésznő összejött Samantha Ronson dj-vel.

Lohan állítja, hogy korábban sosem volt leszbikus kapcsolata. Sőt, most sem tartja magát leszbinek, mert szerinte ha csak Samanthával él együtt, az más. Úgy tűnik, hogy Lindsay Lohan családja is elfogadta már a viszonyt, legalábbis a nő apja, aki korábban tiltakozott az együttlétük miatt, már bocsánatot kért a lánya párjától, amiért kijelentéseivel megbántotta.

Calum Best úgy nyilatkozott, hogy nagyon tisztességesen viselkedett a szakítás után is. "Nagyon örülök, hogy így alakul, és támogatom, bármit is tegyen, mondta a színésznőről." A lap szerint ugyanakkor Best határozottan cáfolja, hogy ő lenne a felelős azért is, hogy Jodie Marsh színésznő összejött a fodrászával, aki szintén leszbikus. Sosem volt kapcsolatom Jodie-vel - vallotta Best.