Technikai malőrrel indult a Celeb vagyok, ments ki innen adása. Nem sikerült létrehozni a műholdas élő kapcsolatot a helyszín és az RTL Klub stúdiója között, így Balázsék bejelentkezését a műsor elején hiába várták a nézők. Helyette a stúdióból kommentálták az előre rögzített jeleneteket, Barabás Éva segítette ki a produkciót. Mintegy húsz perc elteltével állt helyre az összeköttetés, így a műsorvezetők élőben is láthatóak voltak.

A bejátszásokból megtudhattuk, hogy egységbe kovácsolódnak a celebek, legalábbis ha Sütő Enikőt kell szidniuk. Már mindenki ki van akadva azon, hogy az egykori topmodell szinte semmit nem csinál. Azt sem bocsátják meg neki, hogy az előző napi bátroságpróbáról csillag nélkül tért haza, így éhen maradt a társaság. A társaság nagy része úgy véli, hogy Sütő Enikő egy fűszálat nem tesz keresztbe azért, hogy a társaság élete kicsit könnyebb legyen.

A szakadó eső miatt is komor hangulatot Janics Natasa igyekezett feldobni, amikor parodistaként is megnyilvánult. Kiderült, hogy az olimpiai bajnok kajakosnak a szórakoztató iparban is lenne keresnivalója.

Ahogy az várható volt, Fekete Pákó beköltöztetése megosztotta a táborlakókat. Kintner Oszkár úgy érzi, megalázó a celebek számára az aranytorkú didikirály megjelenése, sőt egyenesen azt állította, hogy Pákó nem is ember. Steiner Kristóf is csak a döbbenetének tudott hangot adni. Az is csak pillanatokra emelte Pákó népszerűségét, hogy három csillaggal lepte meg a táborlakókat.