Farokrajzoló pomponlány: nem láttam a horogkeresztet

2008.11.06. 12:51

Nem látta, hogy a többiek horogkeresztet rajzoltak egy részeg társukra - állítja a New England Patriots pomponlánya, akit kirúgtak a klubtól, miután társaival együtt kidekoráltak egy részeg bulizót a kollégiumban. A srácra péniszeket rajzoltak, de gazdagon díszítették zsidóellenes szövegekkel és horogkeresztekkel is - írta a TMZ.com.

A 18 éves Caitlin Davis elmesélte, hogyan történt az emlékezetes eset: A Boston College diákszállóján zajlott a Halloween parti, ahonnan a pomponlány és néhány barátnője átugrott egy másik házibuliba. Amikor visszatértek, látták, hogy az egyik srác teljesen kiütötte magát, ő volt az első hullarészeg a mulatságban. Ezzel érdemelte ki, hogy a még nagyjából józan lányok összefirkálják. "Én is rajzoltam rá, de már nem emlékszem, mit. Azt nem láttam, hogy horogkereszt is lett volna rajta. A barátnőimmel az egészet humorosnak gondoltuk, olyan volt a fiú, mintha egy Halloween jelmezt adtunk volna rá. Azért felelősnek érzem magam, mert nem gondoltam bele, hogy ennek milyen következményei lehetnek" - nyilatkozta Caitlin Davis.

A tréfa akkor vett kevésbé vicces fordulatot, amikor a buliról készült képeket feltöltötték a Facebook közösségi oldalra, a botrány miatt azonnal elküldték a 18 éves lányt az amerikaifoci csapattól.