Ahogy Sebestyén Balázs és Vadon János fogalmazott egy igazi spanyol dráma bontakozott ki az argentin dzsungelben, ugyanis Fekete Pákó féltékeny lett a papagájra, akit Delhusa Gjon pár óra alatt kisajátított. A magát sűrűn magasztaló zenész állványt épített madarának, a szájából etette, letörölgette nedves csőrét és egy körömreszelővel ápolta a karmát és folyton gügyörészett hozzá, amit a nigériai énekes rossz néven vett. Fekete Pákó először Keleti Andreának, majd Rippel Ferencnek panaszkodott az árulás miatt, majd Delhusa Gjonra is sort kerített, aki kifejtette, csak azért távolodott el barátjától, hogy meg tudja milyen ember ő, vajon a többieknek sikerült-e elcsábítania.

A természetesen a különböző megmérettetések sem maradtak el. A nézők ezúttal Keleti Andreát küldték bátorságpróbára. A táncosnőnek az volt a feladata, hogy egy medencéből csillagokat halásszon ki, miközben kígyókat és krokodilokat öntöttek a vízbe. Keleti Andreának egy híján az összes csillagot sikerült begyűjtenie. A dzsungellakó celebek favágásban is összemérhették erejüket, és a versenyt Rippel Ferenc nyerte meg. Kincsvadászatra ezúttal Delhusa Gjont és Fekete Pákót küldték, akiknek titokban kellett tartani küldetésüket. Ez nem igazán sikerült, mindenesetre a többieknek így volt alkalma, hogy kibeszéljék a két celeb szoros kapcsolatát. Delhusa Gjon és Fekete Pákó a céljuknál megfogadták, hogy ezt a romantikus éjszakát egyikük sem felejti el. A kincsvadászat ajándékaként az egyik híresség felhívhatta szeretteit. A többiek Keleti Andreát javasolták, hiszen ő két gyermekét hagyta hátra a műsor kedvéért.
A dzsungelt a nézők szavazatai alapján Janics Natasának kellett elhagynia, bár az ismét könnyes szemű Tóth Gabi és Kinter Oszkár alatt is rezgett a léc. (Fotók: Bársony Bence)