A 41 éves, többszörös wimbledoni teniszbajnok, hajdani világelső Boris Becker végre megszólalt a családi életét érintő sárdobálás tisztázása érdekében - adta hírül a Független Hírügynökség. A 15 évvel ifjabb, szőke menyasszonyával, Alessandra Meyer-Wöldennel, eljegyzésük után 83 nappal után szakító sportember szerint igazából ő volt az, akit kirúgtak. Ráadásul nem is túl intelligensen: "SMS-ben üzente meg Sandy, hogy frigyünk véget ért" - idézte szombaton a ZDF német (kettes) állami tévéállomás Beckert.

"Mindent elkövettem a kapcsolatunk érdekében. Csalódott vagyok és megsértve érzem magam" - nyilatkozta az augusztusban kötött eljegyzés november eleji felbontásáról az exmenyasszony Meyer-Wölden következetesen a médiának.

Becker ezzel szemben azt állítja, hogy az eljegyzés felbontása óta eltelt időszak "maga a pokol volt", pláne hogy a 2009-es "szuperesküvő" időpontját is kitűzték már.

A magát "a macsó Boris áldozataként" prezentáló Meyer-Wölden még nem volt férjnél, a három gyermekes ex-teniszcsillagnak ez lett volna a második házassága: Barbara Beckertől 2001-ben vált el botrányos körülmények között a sportember.