Bencsik Tamarának kellett búcsúznia a Megasztár színpadától. A legkevesebb szavazatot ő és Tóth Lüszi kapta, a zsűri pedig úgy döntött, hogy a versenyt a 13 éves kislány folytathatja. Mester Tamás megilletődötten szólalt fel az eredményhirdetésnél:

„Harmadik alkalommal vagyok nagyon feldúlt, és itt nem lehet jó döntést hozni. Ennek a versenynek sok győztese lesz. Lesz, aki majd a címlapokon fog virítani és mosolyogni, hogy én lettem a megasztár, az év hangja, aztán lesz a másik kategória, aki tudatosan készül arra, hogy saját lemezt készítsen. És van a harmadik kategória, aki szívvel-lélekkel zenél, és már most otthonra talált a zenében. A két lány, aki itt áll előttem, a harmadik kategóriába tartozik. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hova szeretne csatlakozni. Nagyon szeretném, hogy ha azok után, amit mondani fogok, tényleg hinnétek abban, hogy gyakorlatilag ti nyertesei vagytok ennek a versenynek – legalábbis szerintem mindenképpen.”

Friderikusz szerint csupán szimpátia alapján jött létre ez a teljesen lehetetlen helyzet a mai teljesítmények alapján, így a zsűrinek nem maradt más lehetősége, mint az összteljesítmény alapján dönteni.