Boy George hálószobája falához bilincselte szexpartnerét, mivel azt hitte, hogy a férfi belepiszkált a számítógépébe -írja az MTI. Az áprilisi eset meghallgatását hétfőn tartották egy londoni bíróságon, ahol személyes szabadság megsértése a vád a brit zenész ellen. A Culture Club egykori énekese -eredeti nevén George O'Dowd-, aki ma DJ-ként dolgozik, kelet-londoni, shoreditchi otthonában randevúzott a Gaydar közösségi portálon megismert 29 éves Audun Carlsennel.

Pornográf felvételeket készítettek és közben kokaint fogyasztottak - hangzott el a bíróság előtt. Carlsen elbeszélése szerint a sztár később azzal vádolta, hogy meghackelte a számítógépét, és a falhoz bilincselte, ám sikerült kiszabadulnia, és kora reggel alsógatyában meg sportcipőben szökött meg a lakásból. Egy közeli újságosnál keresett menedéket, aki értesítette a rendőrséget. A "karperecet" a tűzoltóknak kellett levágniuk a férfi csukójáról, a rendőrök pedig lefotózták a bilincs okozta sérüléseket Carlsen karján.

Az énekes viszont úgy mesélte a történteket, hogy bár valóban meggyanúsította alkalmi ismerősét számítógépe meghackelésével, de később békében váltak el egymástól, és a kialkudott 400 fontból is kifizetett neki 300-at - 91 ezer forint-. A következő hónapokban a két férfi a közösségi portálon levelezett egymással. Carlsen azt állította, hogy a Boy George által küldött e-mailek többsége "bizarr" volt. A meghallgatáson - amit a BBC hétfőn ismertetett - kiderült, hogy mivel a zenész bocsánatot kért furcsa leveleiért, Carlsen végül másodszor is találkozott vele. Az ügy tárgyalása hamarosan folytatódik.