Brad Pitt bevallotta: nem csalta Jolieval exfeleségét, Jennifer Anistont, mint ahogy azt sokat gondolták - írja a Dailymail. A színész a U.S. magazinnak mesélt arról, hogyan szeretett bele a telt ajkú színésznőbe a Mr. és Mrs Smith forgatásának végén. Pitt azt is elmondta, mindmáig jó barátságban van Anistonnal és továbbra is részesei egymás életének. “Büszke vagyok arra, ahogy a dolgok alakultak. Tisztességesen intéztük.”

“Senki nem érti meg, hogy azt a filmet több mint egy évig forgattuk” – mondta Pitt. – “Miután szakítottunk még mindig tartott a forgatás. De akkor még szó sem volt viszonyról. A film maximum a gyerekeinknek fog sokat jelenteni.”

“Ez az egész hiszti a két nő körül egy kreáció. Még mindig foglalkozunk egymással, hiszen Jen az életem része volt, ahogy én is az övé.” Pitt azt is bevallotta, addig nem házasodnak össze Jolieval, amíg nem lesz legális a melegházasság. “Nem értik meg, hogy a személyiségi jogokat korlátozzák ezzel, az emberek nem szerethetik békében egymást.”

A gyerekvállalással sem változott meg Pitt élete, az egyetlen dolog amiről lemondott az a cigaretta volt. Elmondása szerint a kilencvenes években szívott olyan dolgokat, amiket nem kellett volna, de aztán megváltozott, tanulni kezdett és az érdeklődési köre is átalakult.