Malibuban, fehér rózsákkal teleaggatott magnóliafák alatt mondta ki a boldogító igent Fergie, aka Stacey Ferguson énekesnő a színész Josh Duhamelnek szombaton - számolt be róla a People com. A Black Eyed Peas 33 éves énekesnője esküvői ceremóniáján hófehér Dolce & Gabbana ruhát és négykarátos brilliáns gyémántot viselt, a menyasszonyi csokor kristályokkal megszórt fehér virágokból állt, a tíz koszorúslány pedig feketében virított az ifjú pár mellett. Fergie - egy ismerős nyilatkozata szerint - "eszelős jól nézett ki, sikerült végre lefogynia mindazt, amit az utóbbi időkben felszedett".

A vőlegényről - a Las Vegas című tévésorozat és a Transformers című mozifilm 36 éves szereplőjéről - ezzel szemben csak annyit említ a tudósítás, hogy fehérarany gyűrűt viselt.

A meghívott vendégek között volt többek közt Kid Rock, Slash, Kate Hudson, a Black Eyed Peas tagjai, valamint Duhamel tévésorozatának szereplői: James Caan, Molly Sims és Vanessa Marcil is - foglalta össze az FH.

Esküvői fotók egyelőre sehol, a Just.Jared.com előállt pár légifelvétellel, amelyeken jól látszik, hogy nem látszik semmi.