Az énekesnő kutyája, Munchie múlt nyár óta a Columbia Recordsnál lakik, mivel Knowles egyszer náluk hagyta, és a jelek szerint azóta se hiányzott neki – írja a Sun. „Munchie tulajdonképp beköltözött hozzánk. Beyonce itthagyta tavaly nyáron, és azóta se jött érte” – számolt be róla a lemezkiadó egy munkatársa a lapnak. A kollégákat szerencsére jobban érdekelte az állat, mint Knowlest: „Be van osztva, hogy ki vigye sétálni, és hogy ki viszi haza esténként meg hétvégére”.

A kisállatot 2005-ben még a legjobbfej celeb-háziállattá választotta az amerikai Pet Fair magazin, de a kutya gondviselői nem mindenben értenek egyet ezzel, például azért sem, mert az állat nem szobatiszta. „Mindannyian tisztában vagyunk vele, mennyire elfoglalt volt mostanság Beyonce az I Am… Sasha Fierce albuma felvételével és most a promójával, de mindannyian alig várjuk, hogy érte jöjjön, és végre ismét ő gondoskodjon a kutyáról”.

Utoljára Anne Hathaway volt hasonlóan jófej, mikor szakított sikkasztásért lecsukott vőlegényével, és elköltözéskor a lakásban hagyta egykori közös kutyájukat, a kétéves csokoládébarna labradort, Esmeraldát. A kutyának végül Follieri anyja viselte gondját.