Jim Carrey webkamerán riszál a csajának

2009.01.15. 18:33

A színész barátnője, Jenny McCarthy az OK! magazinnak elárulta, mikor Carrey forgatásai miatt hosszabb ideig távol van, interneten tartják a kapcsolatot. A szokásokkal ellentétben azonban nem ő az, aki ilyenkor násztáncot lejt. „Még nem táncoltam neki, de ő már nekem igen! Nagyon jó volt! Persze óvatosnak kell lennünk, nem látja-e harmadik fél, de legalább tudunk úgy beszélgetni, hogy látjuk a másikat. Meg is szoktam dicsérni a szerelését” – állítja McCarthy, aki akkor sem tiltakozott, mikor pasija az ő egyrészes női fürdőruhájában parádézott a strandon a lesifotósok kedvéért.

McCarthy azt is fontosnak tartotta leszögezni: attól, hogy az ember pasija vígjáték-színész, nem csupa röhögésből áll az élete. „Ha kettesben vagyunk, nem humorizálunk egyfolytában, talán épp azért, mert egyébként folyamatosan rá vagyunk kényszerülve. Jim persze jobban, mint én, nekem kicsit komolyabb a munkám. De olyankor valódi dolgokról beszélgetünk”.

A 47 éves színész három éve jár a 36 éves McCarthyval, és közösen nevelik a nő előző kapcsolatából született hatéves Evan nevű fiát, akinél kétévesen diagnosztizálták az autizmust. McCarthy szerint a kisfiú Carrey hatására rengeteget fejlődött: „Jim született terapeuta. Evan nagyon sok mindentől félt régebben, Jim pedig képes volt enyhíteni a rettegését, megtanítva neki, hogy biztonságosan is ki lehet próbálni az újdonságokat”.