Egy kiskunfélegyházi házaspár nevében adott fel valaki szexhirdetést az interneten. Mindkettőjüket külön oldalon regisztrálták. Az asszony hirdetését hetero, míg a férjét egy meleg oldalra tették fel névvel, címmel és telefonszámmal. Az oldal részletezi, hogy állítólag milyen szexet szeret az asszony, a szövegben benne van a telefonszáma, és az, hogy ha kell, egy jó szexért akár házhoz is megy, sőt viszi magával a barátnőjét is. A hirdetésben közlik azt is, hogy hol lakik. A hirdetés megjelenése óta folyamatosan csörög a házaspár mindkét telefonja, az ügyet a kiskunhalasi ügyészség vizsgálja.

Az egyik alkalommal a férjet hívták és az asszony vette fel a telefont. A vonal másik végén egy férfi elmondta neki, hogy egy olyan fiút keres, aki egy meleg szexoldalon hirdeti magát, majd felolvasta az asszonynak a hirdetés szövegét. A pár ekkor jött rá, hogy valaki nagyon csúnya tréfát eszelt ki ellenük - írja a Független Hírügynökség.

A hirdetést úgy találták meg, hogy mindkettőjük telefonszámát beírták egy keresőoldalra, és az azonnal a meleg szexpartnerkereső oldalt dobta ki. A hívások napról napra szaporodnak, azt mondják, már aludni sem bírnak, ezért feljelentést tettek a rendőrségen. Téglás Péter, a Kiskunhalasi Ügyészség főügyésze a Független Hírügynökségnek elmondta, még vizsgálják, hogy milyen bűncselekményt követtek el a házaspárral szemben: becsületsértést, rágalmazást vagy zaklatást. A házaspár sejti, hogy ki tehette fel róluk az internetre a hirdetést. Ha megtalálják az elkövetőt, akár börtönbüntetést is kaphat.