A francia színész bevallotta, vegyesek az érzései hamarosan megszülető újabb gyerekével kapcsolatban: természetesen boldog, és igyekszik majd minden idejét neki szentelni, ugyanakkor nem biztos benne, mennyire lesz képes tartani a ritmust vele, ahogy öregszik.

Reno harmadik neje, Zofia Borucka idén ad életet a színész ötödik (Boruckával még csak az első) gyerekének, Reno pedig alig várja, hogy visszavonulhasson a szakmától és az új jövevénnyel foglalkozzon. "Végre lesz rá időm, hogy eltöltsek egy órát a szőnyegen a gyerekkel játszva. Fiatalabb koromban nem tudtam ilyeneket megengedni magamnak, mivel állandóan dolgoztam" - idézi őt a FemaleFirst. Az ennél távolabbi jövőre azonban egyelőre nem szívesen gondol: "A kérdés, ami nagyon zavar, hogy vajon tudok-e majd még focizni vele, amikor nagyobb lesz. Hát, meglátjuk".

Reno azt is bevallotta, már kezd kényes lenni a kora emlegetésére, így a 60. születésnapja volt az utolsó, amit megtartott. "Nem akarok ünnepelni többé. Már beletörődtem, hogy nem akarom, hogy mindenki azzal biztasson, hogy "hé, de jól nézel ki! micsoda jó formában vagy!'. Ugyan, hagyják már!".