Az énekesnő és pasija, a Gym Class Heroes frontembere a karácsonyi vakáció alatt szakítottak a sajtó szerint nagy egymás vállára borulással, ám feltehetően mégsem lehetett olyan békés ez a szétválás, tudtuk meg a FemaleFirst-től. Travis McCoy, az ex blogján ugyanis még régebben kirakott egy post-ot, amiben azt állítja igenis hangos szakítás volt az övék. "Mindennap veszekszünk, ez így nem kóser" - írja. - "Az jó volt, mikor még szerettük egymás, de minden áldott nap vitákra kelni gáz. Úgy viselkedsz, mint egy tíz éves."

Perry egészen mostanáig nem reagált a bejegyzésre, január 31-ei Los Angeles-i koncertjén azonban az I kissed a girl című (egyetlen?) sláger tulajdonosa közölte a rajongóival, hogy legyenek nagyon óvatosak. "Csajok, ha egyszer az életben híres énekessel randiznátok - pláne, ha az a Gym Class Heroes frontembere - ne tegyétek. Egy pasinak kell, hogy legyen szíve. Értitek csajok, a pasik csak dugni akarnak."

Korábban egy szintén januári és Los Angeles-i koncertjén még fájdalommal beszélt exszerelméről. "Mikor szakítasz valakivel tovább kell lépned. Nem nagyon szeretnél tovább lépni, de muszáj, mert nincs több esélyed."