Ron Wood pincérnő csaja még tíz évig nem akar gyereket

2009.02.04. 16:54
Jekatyerina Ivanova, a Rolling Stones gitárosának húszéves barátnője úgy gondolja, fiatal még az anyasághoz, ráér az úgy tíz év múlva. Jelenlegi pasija azonban akkoriban már túl lesz a hetvenen. Ivanova a Grazia magazin családalapítást firtató kérdésére válaszolva árulta el: „Jó lenne, de még legalább tíz évig nem valószínű. Fiatal vagyok még, és jelenleg nem gondolok gyerekvállalásra. Ronnie pedig csodás apa, de nem tudom, akar-e még további gyerekeket”.

A pincérlány azt is elárulta, nem zavarja a köztük lévő 41 évnyi korkülönbség, hisz „az élet túl rövid” ahhoz, hogy állandóan a tettei következményein töprengjen. „Nem minden hatvanéves viselkedik úgy, mint az áltagos hatvanasok - mondjuk hogy csak pipázgat -, és nem minden húszéves akar állandóan partizni. Ő boldoggá tesz és humoros, úgy összeillünk, mint két legókocka” – fejtette ki a lapnak. A lány azokra a vádakra is reagált, amik szerint Woodnak csak a pénzére hajt: „Elég beteg egy személyiség kéne legyek, ha csak pénz miatt bevállaltam volna mindazt, amin keresztülmentem. (...) Egyáltalán nem vagyok anyagias, tulajdonképp még szórakoztat is, mikor nincs pénzem” – állítja Wood legókockája, aki leszögezte: házasságról szó sincs. „Őrültség volna. Még nem is ismerjük egymást eléggé”.

Ivanova 2008 júliusában lett szeretője az akkor még házas zenésznek, akinek azóta folyamatban van a válópere, és ha nincs szerencséje, beállíthatja vele a 2009 legdrágább angol celeb-válópere csúcsot, feltéve, hogy lesz miből kifizetnie.