Bocsánatot kért Christian Bale, amiért káromkodásokkal teli dührohamban tört ki az új Terminator film forgatásán - írta a Független Hírügynökség. A brit születésű filmszínész azt mondta: "hihetetlenül rossz állapotban voltam. Bale viselkedése internet-szenzáció volt a héten. A 35 éves színész a KROQ nevű los angelesi rádió reggeli adását hívta fel végül, hogy kitöréséért nyilvánosan fejezze ki bocsánatkérését.

Bale azt is mondta, hogy reméli: viselkedése nem fogja befolyásolni az embereket, hogy megnézzék a "Terminator Salvation" című filmet, amit ebben az évben, valószínűleg a második félévben mutatnak be.

Az incidensről, ami az új-mexikói forgatási helyen történt tavaly júliusban, egy audóklip készült, és az került fel a netre nemrég. A felvételen hallani, amint Bale alaposan helyben hagyja az egyik kameramant, Shane Hurlbut-ot, aki Bale elé merészelt állni. Azt is hallani, hogy Bale többször is követeli a kameraman kirúgását, valamint közli vele káromkodva, hogy letépi a világító állványzatot. Bale-nek nem ez az első ilyen jellegű esete. Tavaly letartóztatták Londonban, mert állítólag megtámadta a saját anyját és a nővérét. Végül elengedték bizonyítékok hiányában.