A zenész először szólalt meg azóta, hogy helikoterpilótája két hete különös vezetési stílusával felhívta magára a rendőrség figyelmét, majd az alkoholteszt előtt gyorsan meghúzott egy vodkásüveget. Lee szerint persze semmi nem úgy történt, mint ahogy azt a fentiek alapján sejteni lehet: „Nem volt abban semmi veszélyes. Egy Palm Springs-i koncertről jöttünk hazafelé, mikor láttuk, hogy a közelben ég egy ház, csak azt akartuk megnézni. […] Úgyhogy odarepültünk, és ekkor keveredtünk a rendőrségi légtérbe, de tök messze voltunk tőlük, úgyhogy nem is értem ezt az egészet”.

Pilótája esetleges részegségét szintén cáfolja: „Már a földön voltunk, a hátizsákomban meg volt egy üveg limonádés vodka. Amint leszálltunk, Dave rámszólt: ’Hé, hol az a vodka?’, én elővettem, ő meg meghúzta. Két óriásit kortyolt belőle, mikor befutottak a rendőrök és a pilótát keresték. Mondta, hogy ő az, erre azt hitték, hogy részeg. Pedig ő soha nem iszik és vezet egyszerre. […] Aztán csináltattak vele egy alkoholtesztet, de mondta is nekik, hogy ’Srácok, épp most húztam meg egy vodkásüveget a leszállás után, szóval nem késtetek el ezzel egy kicsit, hm?’. Hát ennyi, nem nagy ügy” – véli Lee.

A Szövetségi Repülésügyi Hatóság azóta is nyomozza az esetet, eddig semmit nem sikerült bizonyítaniuk, ám a TMZ.com által előásott fotók alapján kiderült: a pilóta, ha inni és vezetni nem is, de szopatni és vezetni azért szokott a levegőben. A férfi akkor főnökéhez hasonlóan reagált a portál megkeresésére: szerinte "előfordul az ilyesmi".