Mike Myers vígjátéka, a Love Guru kapta idén a legtöbb Arany Málna-díjat a szombat esti, Los Angeles-i díjátadón. Immár 29 éve hagyományosan az Oscar-gála előestéjén jelentik be, és adnak át Arany Málnát a legrosszabb filmeknek.A "Love Guru" kapta a legrosszabb filmnek, a legrosszabb színésznek és a legrosszabb forgatókönyvnek járó Arany Málnát. A díj egyébként egy aranyszínű spray-vel lefújt málnát ábrázol, és alig ér öt dollárt (1200 forint).

Három díjat kapott Paris Hilton, A "The Hottie and the Nottie"-ban nyújtott alakításért övé lett a legrosszabb színésznő és a legrosszabb filmes páros, a "Repo: The Genetic Opera" című horrormusical-ért pedig a legrosszabb női mellékszereplő Arany Málnája. A német Uwe Boll a legrosszabb teljesítményért kapott Arany Málnát: ő rendezte a "Király nevében"-t, amely szintén bukás volt, a kritikusok is kivégezték.

Pierce Brosnan lett a legrosszabb férfi mellékszereplő a "Mamma Mia"-ban, az "Indiana Jones és a kristálykoponya királysága" pedig a legrosszabb folytatás. Az Arany Málna díjátadón természetesen egyik díjazott sem volt ott személyesen. (FH)