Amióta Spears teljes vagyona az apja felügyelete alatt van, még a telefonálásait is beszabályozzák, így mikor meglátták, hogy egy ismeretlen készülék van nála, testőrei kilopták a táskájából, míg táncórán volt. Az énekesnő azzal magyarázkodott, hogy a hotelben kapta a mobilt, majd bevallotta, hogy attól a két embertől származik a készülék, akiktől a legjobban óvja őt az apja: a volt menedzserétől, Sam Luftitól és expasijától, a paparazzo Adnan Ghalibtól. Spears húga, Jamie hétfőn ezt a telefont írta le a Los Angeles-i bíróságon, amikor újabb távoltartási kérelemért folyamodtak az exmenedzser ellen, írja a People. A húg szerint az énekesnő akkor vesztett el mindent, ami fontos volt neki, amikor Lufti volt a menedzsere. "Elvesztette a gyerekeit, a karrierjét, így azt gondolom, ez az ember egy ragadozó, aki nagyon veszélyes a nővéremre" - mondta. - "Csak azt akarjuk, hogy tűnjön el az életünkből."

Lufti természetesen tagadja a vádakat, miszerint zaklatja Spears-t, szerinte pont az énekesnő az, aki újra és újra felveszi vele a kapcsolatot, például sms-t küldözgetett neki akkor, mikor nem is volt szabad beszélniük. A férfi azt is bevallja, hogy váltott néhány sms-t Spears-szal, de ezek mind kedves hangvételűek voltak. 

Jamie Spears mégis kitart amellett, hogy a nővére fenyegető sms-eket kapott valakitől, aki magát citygalin310-nek nevezte, és aki szerinte egész biztosan Lufti volt. A szövegről biztosat nem tudni, csak annyit, hogy az énekesnőt akarták benne, majd valamivel később Lufti telefonált és zokogott, Jamie-vel is akart találkozni, de az nem volt hajlandó vele.