Július csaknem minden páros napján lép fel Michael Jackson a londoni O2-Arénában - közölte kedden a koncert szervezője, Randy Phillips. A koncertek a következő napokon lesznek: július 8, 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24, 26 és 28. A londoni koncert jegyeire már több mint egymillió előjegyzés érkezett, így a szervezők arra számítanak, hogy minden fellépés telt házas lesz. A jegyeket szerdától vehetik meg a hivatalos rajongói klub tagjai, míg mások péntektől juthatnak hozzá a belépőkhöz.

Randy Phillips szerint "minden várakozásukat felülmúlta az előzetes érdeklődés és biztos benne, hogy showbiznisz történelmet írnak majd." Arra is válaszolt, hogy lesz-e esetleg újabb Jacko koncertsorozat, ha sikeresek lesznek a fellépések. Phillips elmondta: "azok, akik most lemaradnak, elsőként értesülhetnek egy újabb koncertsorozatról."

Michael Jackson múlt héten jelentette be egy sajtótájékoztatón a londoni koncerteket, amelyeknek a címe "This Is It (Ennyi). A jegyárak 50 font (17 ezer forint) és 75 font (25 ezer forint) között lesznek. (FH)