Narancsrózsaszínűre lakkozott körmökkel döbbentette meg az egyik divatos londoni éjszakai szórakozóhely közönségét Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa. A vasárnapi brit bulvársajtó fotókkal gazdagon illusztrált beszámolói szerint Harry bal kezének körmei pompáztak rózsaszínben, amikor a herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - szombat hajnalban elhagyta a londoni éjszaka aranyifjai körében népszerű Raffles bárt. A bohém nyugat-londoni Chelsea kerület mulatójának sokat látott vendégserege is "bizarrnak" minősítette a látványt.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi londoni tömeglap "Harriet hercegnő" főcímmel számolt be az esetről, megjegyezve, hogy Harry - II. Erzsébet királynő unokája - nem is tett kísérletet szokatlan színben pompázó körmei elrejtésére.

A Mail on Sunday annak a véleményének adott hangot, hogy a herceg - a brit hadsereg hadnagya - minden bizonnyal lemossa a rózsaszín körömlakkot, mielőtt hétfőn visszatér laktanyájába.

Mindkét vasárnapi brit lap kiemeli, hogy a Raffles bárban ezúttal nem volt nyoma annak a szőke lánynak, akivel Harry ugyanitt mulatott a múlt hétvégén. Utána együtt távoztak a Clarence House-ba, Károly trónörökös londoni rezidenciájára, ahol Harrynek is külön lakosztálya van. A Mail on Sunday forrásai szerint Harry és Astrid viszonya is csak baráti, és "semmi egyéb" nincs köztük.