Harrison Ford eljegyezte a csaját

2009.03.22. 14:21

Harrison Ford eljegyezte barátnőjét, Calista Flockhartot, akivel már hét és fél éve egy párt alkotnak, de még nem tudni, mikor lesz az esküvő. Amerikai társasági magazinok hétvégi értesülése szerint az Indiana Jones-kalandsorozat 66 éves sztárja Valentin-napon lepte meg 44 éves, főként Ally McBeal szerepéből ismert kedvesét jegygyűrűvel és házassági ajánlattal.

Az esküvő időpontját még nem tűzték ki. Harrison Ford 2004-ben vált el hivatalosan is második feleségétől, Melissa Mathison forgatókönyvírótól, akitől azonban akkor már négy éve külön élt. Calista Flockhart 2003-ban, Liam nevű fogadott fiával költözött oda "Indiana Joneshoz".

Fordnak Mary Marquardttal kötött első házasságából (1964-1979) két gyermeke van, s két fia született Melissától is, akivel az 1970-es években, az Apokalipszis most forgatásán ismerkedett össze. Az idősödő színész tavaly áradozni kezdett Calista anyai kvalitásairól. A Reader,s Digest magazinnak adott interjújában a világ legjobb anyjának nevezte élettársát, hangsúlyozva, hogy a színésznő egyedülállóként fogadta örökbe Liamet.(MTI/dpa/Reuters)