Madonna legfrissebb szerelmét egy Rio de Janeiro-i bulin látták Luciano Costa modell oldalán egy partin, írja a The Sun. A huszonkét éves Jesus Luz bevallotta, hogy ismeri a szupermodellt, ám csak barátok. "Táncoltunk, igen" - mondja. - "Mindenki mással is táncoltam. Ráadásul anyukám is ott volt azon a partin, és soha nem nyomulnék úgy egy nőre, hogy a mamám végignézze."

Szemtanúk szerint azonban a modell szorosan magához ölelte és suttogott a 31 éves Costa fülébe, miközben Madonna ki tudja merre járt. Ha ez még nem lenne elég, Luzt másnap lencsevégre kapták, amint kora reggel ismét Costával sétálgat. "Nincs köztünk semmi" - csattant fel a fiú. - "Másnap a strandon találkoztunk, és én tök normálisan köszöntem neki. A sajtó fújja fel az egészet."

Mindazonáltal Luz még azt sem erősítette meg, hogy egyáltalán Madonnával járna, nemhogy azt hogy a szupersztár próbálja kontrollálni. "Még ha igaz is lenne, hogy vele járok, soha nem reklámoznám. Ez is egy része a magánéletemnek." 

Luz egyéb helyeken is arról beszél, hogy milyen fontos neki az önállóság, hiszen most is éppen egyedül készül utazni, és nem Amerikába.